25 Ekim 2011

Geçmiş olsun

Van'a ve Türkiye'ye


Geçen hafta terör, kaç gün sonra deprem. Ben Türkiye'ye geçmiş olsun diyorum ama kendime de söylemem lazım ki geçmiş olsun bana. Benim 8 senelik gençliğim Türkiye'de geçti, bu toprak benim içinde de sizin kadar önemli, değerli ve vazgeçilmez bir yer. Üzgünüm.


 Ama biz kimimiz? Kim ne derse, kim nasıl korkutursa yapmak istediğimiz şeyi yapan, yapmak gereken şeyleri yapan değil miyiz. 9 kere yere düşürdüğümüzde 10 kere kalkıp koşmaya devam eden ülke değil miyiz. Karşıda ne olsa olsun, onu yıkıp ezip yürümeye devam eden millet değil miyiz. 


Bu acı büyüktü, kimse buna hayır diyemez. Ama biz Türküz, sorun değil, hallederiz dersem buna da kimse hayır diyemez. Tekrar kalkalım. Yerler yağmurdan sonra daha sertleşir.


Van'da yediğim kahvaltıyı unutamam, peynir kokusu beni tekrar oraya çağırsın. Ağlayarak ama gülerek omuz omuza sıcak çay içeriz. 


Çirkin bahanelerimden dolay oraya gidemiyorum ama orada can kurtarmaya çalışanlara utançla teşekkür ediyorum ve başarlar diliyorum.  

04 Ekim 2011

LTGC 2011 "Kore'ye gidelim!"


2011 LTGC (Life Tastes Good Championship)
Sadece amatörler katılabilir, bu yüzden kazanma şansınız da yüksek. Geçen sene finalda kazananlar Kore'ye götürdüler ve gezdirdiler. Bakalım bu sene, büyük ihtimalde aynı ödül olacak. (LG Kore firması olduğuna göre) Yemek yap, resim çek, kazan Kore'ye git!
Detay bilgiler için buyurun.

02 Ekim 2011

Evde soğan büyüten adam


Can sıkılan bir adam balkonda bir soğan yetiştiriyor.
ve facebook'ta "Check In" diye bir fonksyon var.
En yakında olan büyük bina yada meşhur alan seçiliyo.
Ben de yatmadan önce o yeri seçip uykumadalıyom.
Soğanın arka tarafında ne görüyorsunuz? ;D
Bu kadar.