02 Ekim 2011

Evde soğan büyüten adam


Can sıkılan bir adam balkonda bir soğan yetiştiriyor.
ve facebook'ta "Check In" diye bir fonksyon var.
En yakında olan büyük bina yada meşhur alan seçiliyo.
Ben de yatmadan önce o yeri seçip uykumadalıyom.
Soğanın arka tarafında ne görüyorsunuz? ;D
Bu kadar.

8 yorum:

  1. Asya Gülsüm2 Ekim 2011 23:09

    o soğanın yanına bir de kamera iliştir :) gece neler oluyor orada enterasan bir şeyler var mı? gece ruhlar geziyor mu?... şaka bir yana orası balkonunsa oturup kahve keyfi de yapılmaz ki bu manzaryla :S bana bir an ürkütücü geldi. Gündüz etikilemez ama gece tırsarım heralde... zincirli kuyu maceranıda öğrenmiş olduk :)

    YanıtlaSil
  2. the greatest love'da Dok Go Jin de patates yetiştiriyordu o aklıma geldi bunu görünce.. :))

    hakikaten o mezarlık ürkütmüyor mu seni? ben tırsardım bayağı.. ama sessizdir de şimdi oralar.. :D

    YanıtlaSil
  3. Benim de aklıma direkt Dok Go Jin geldi ki bir sahnede diğer patateleri katlediyordu ;)) sadece esir aldığını büyütmeyre başlamıştı yoksa sen de mi esir aldın soğanı ;))))

    YanıtlaSil
  4. dünden beri en çok üşenmeden yapılmış şu blur efektine gülüyorum ve tabi ki blur efektindeki şu ince espriye (: sonra da bu kadar basit ve tahmin edilebilir bir şey için insanların çılgın merakına ve öğrenildiğinde ise verilen bu şaşkın tepkilerine gülüyorum. gençler çok çılgınsınız. (:

    YanıtlaSil
  5. Gercekten resim cekmeyi seviyorsun :).Soganina iyi bak yeserdigini yada köklerinin büyüdügünü görmek insani mutlu ediyor..

    YanıtlaSil
  6. Sitende en cok senin cektigin resimleri görmek istiyorum gercekten resimlerini seviyorum.Her ne kadar resimi ceken kisi resimde gözükmesede resimler sahibinin aynasi oluveriyor.

    YanıtlaSil
  7. soğanların manzarada süper yani.mezarlık;çağrışımmı yapıyorsun soğana sende ölceen heee :) . büyü ewladım büyü evdadım büyünce oraya gideceksin soğan :)ben ist pınar by ;P

    YanıtlaSil
  8. aynı manzara bende de var karşımda mezarlık yanımda cami bundan önceki evimde şimdiki gibiydi yine karşımda mezarlık ama 2 tane yanımda cami bir süre sonra alışıyorsun ama gece bakmamaya dikkat ediyorum ne olur ne olmaz :)

    YanıtlaSil