23 Temmuz 2011

TVXQ

6 yorum:

  1. Onlar bir tane yaa <3 <3

    YanıtlaSil
  2. işte korenin en iyisi :D

    YanıtlaSil
  3. kaç defadır açıyorum bu sayfayı ama yorum yapamıyorum bı türlü..eksik birileri var grupta..JYJ dinlerken de bi eksiklik var..ama performansta değil, izleyen ve dinleyenin yüreğinde..işte bu yüzden yorum yapmak zordu

    YanıtlaSil
  4. O kadar yeni sarkilari varken neden eski sarkilarini hala soyluyorlar diye cok icerledigim bir performanslarini koymuslar,ama alismak lazim herhalde.. Diger taraf onlari soylemeyiz o 5 kisiye ayittir derken, diger 2 taraf susup sahnede soyler falan.. alisiyoruz belkide.. Ama Dont say goodbye sarkisini iki kisi soylerlerse Changmine ragmen artik terk ederim grubu herhalde.. (ok yalan soyluyorum kopamam ben onlardan ama acaip icerlerimTT) donelim performansa.. Herzaman ki TVXQ ( Son iki senedir gordugumuz herzaman ki TVXQ, yani tek tek de olsalar, 5 de olsalar, 3 te 2de.. bu adamlar harika.. )

    YanıtlaSil
  5. JYJ eski şarkıları söylemediği halde HoMin'in söylemesi çok normal çünkü Homin hala SM'de onlar ne liste verirse o şarkıları okur ama JYJ artık daha özgür. Evet üzücü bir durum ama Homin'in bir suçu yok.

    YanıtlaSil