03 Ağustos 2011

Dijital tiryaki

Artık herkes laptop yada bilgisayar var, Türkiyede oturan biri Korenin yıldızlarını takip edebiliyor. Yani bu internet galiba cok faydalı bir cihaz. Ama ben yapamıyorum, beceremiyorum. Ofiste zaten 12saat bilgisayarımın başındayım eve gelir gelmez yine düğmeye basıp ekrana sabırsız bakıyorum hadi açıllan! diye. Bazı şeyler gözün önünde olmazsa aklıma gelmiyo. Ben de bu yöntemi seçtim. Eve giderken laptobu ofiste bırakıp gidiyorum ve 1 hafta oldu. Bu bayağı güzel oldu ve başarlı.
Siz de kendinizi düsünün günde kaç saat bilgisayarın önündeyiz ve gerçekten gerekli bir iş için mi yoksa boş mu. Boş ise dolu bir şey yapalım. Vaktimiz kaybetmeyelim.
Herkese kolay gelsin! 

7 yorum:

  1. afferin sana :))
    malesef ben kurtulamıyorum!hem evde bilgisayar var hem ofiste... ne yapmalıyım şimdi? üff bilemiyorum..

    şule

    YanıtlaSil
  2. Reis bu olay beni de çok sıkıyor. Bağımlısı olduk adeta. Pc açmadan bir gün bile geçirdiğimi hatırlamıyorum son 5 yılda. Peki ne kazandım kocaman bir hiç! Hiç mi faydası olmadı derseniz. Bunu inkar edemem. Ama ne zaman Gözlükler 3 numara oldu aklım başıma gelmeye başladı. Biraz kendimizi bu camiadan uzak tutmakta fayda var.

    Ferdi :/

    YanıtlaSil
  3. türkiyenin bir çok yerini dolaşmışsın bir sürü macera yaşamışsındır onları bizimle paylaşsana?
    korede yaşamışsın 2003de trkiyeye gelmişisn koredede çok yaşamış olmalısın ordaki günlerini anlatı arkadaşlarnı lise hayatını :) biçok kişini ilgisini çekicek:) ;)

    YanıtlaSil
  4. Evet biraz da lise hayatından bahset bize. Emini hoş anıların olmuştur.

    YanıtlaSil
  5. Internetsiz bir hayat...hiimmmmm.Söyle bir düsününce imkansiz degil mi??Güne ilk basta email lerime bakmakla basliyorum,sonra takip ettigim diger sayfalara bakiyorum,hava durumuna bile penceri söyle acip havayi yüzümde hissederek anlamak yerine internetten bakiyorum,hic bitmicekmis gibi 2 saat süren derslerde internette baglanmaksa en vazgecilmez tutkum :)).Galiba internetsizlikten ölebilirim :)).

    YanıtlaSil
  6. benim bir pc m bile yok zaten telefondan girmek istedigim yerlere girebiliyorum...kore dizileri bile izliyorum.fazlada kalmiyorum zaten net de

    YanıtlaSil
  7. Güzel Ama Uyan Çok Nadirdir ( MESELA BENİM GİBİ :)):) :)

    YanıtlaSil