19 Eylül 2012


Saygıla.

8 yorum:

  1. Merhaba;daha önce sitenizde kimhesim@hotmail.com isimli kişinin adresini korece öğrenmek isteyenler için yayınlamışsınız.Kendisi ile irtibata geçtiğimde koreye dönüş yapıcağını iletti.Konu hakkında bana önerebilecek farklı biri var mı?Desteğinizi arz ediyorum.

    YanıtlaSil
  2. PSY e sonuna kadar destek veriyoruz :) süper bir şarkı dansıda farklı :)

    YanıtlaSil
  3. Merhaba, PSY mükemmeldi zaten youtube da tıklanma rekorundan fark ediliyor :)

    YanıtlaSil
  4. çok eğlenceli komik bir klip... :)))

    YanıtlaSil
  5. çok eğlenceli komik bir klip... :)))

    YanıtlaSil
  6. yaaa ben koreyi çok seviyom(ama güney :D) yaa ben bu klibi görünce babama korece öğrenmek istediğimi söyledim ve bana bakarız dedi.
    sonra almaınca tekrarladım yılbaşında dedi ve yılbaşı geçti sbs bitince alcam söz dedi GÖRÜCEZ!!!! HADİ HAYIRLISI ;(

    YanıtlaSil
  7. Herkese merhaba, buradaki herkes benim adım Fumo Sadiku Kenya'nın Malindi Şehri'nde yaşayan Benjamin Breil Lee adlı iyi kalpli bir adamdan biraz daha bahsetmek istiyorum, kredi memuru olarak fon hizmetinde çalışan Bay Benjamin Breil Lee bana 37,115,225,00 Şilin borç aldı İşimi yükseltmek için ayaklarımın üzerinde durmaya çalıştığım zaman, burada bazılarınız Bay Benjamin ile + 1-989-394-3740 uygulaması veya kişisel E'siyle konuşmak için mali zorluklar yaşayanlar olduğunu biliyorum -mail on 247officedept@gmail.com Benim için ve Banka muhasebecisi için yaptıklarından dolayı çok memnunum Muhasebeci Hernandez Lucas İyi iş yaptığınız için çok teşekkür ederim.

    YanıtlaSil