09 Temmuz 2011

Cumartesi with BigBang!!


Herkese iyi hafta sonular!

6 yorum:

  1. bigbang :D çok seviyorum yahu ben bunları :D kore müziğiyle tanışmam bigbang ile başladı sonra nell derken kpop ve khertarzmüzik dinler oldum :D

    YanıtlaSil
  2. niye tarzları Batı tarzı anlamıyorum.halbuki geleneksel müzikleri kendilerini daha çok yansıtır ve kültürel yozlaşmanın önüne geçerler.bizlern kore dili bilmeden bile şarkı sözlerini anlamamız Korelilerin ayıbıdır çünkü çok fazla ingilizce kelime var.bizim ülkede de kullanılıyor ingilizce kelimeler ama şarkılarımızı dinleyen ve türkçe bilmeyen insanlar sözlerini anlamaz.kısacası bu sorunun cevabını bir koreliden duymak beni mutlu ederdi.ayrıca niyetim ukalalık etmek değil kesinlikle.bütün samimiyetimle merak ediyorum :)

    YanıtlaSil
  3. bu şarkıda çok güzel ama tonight süper:)

    YanıtlaSil
  4. Evet bencede tonight daha güzel :) Bu şarkıyı da seviyorum. Videoyu başlatmadan önce sanki halay çekiyormuşlar gibi görünüyor . Ahaaa :)

    YanıtlaSil
  5. Süper bi grup...Blog süperr :)) Danslarını çok beğeniyorum bu klipte..Bir de bu grubun KNOCK OUT parçasına bayılıyorummmmmm...

    YanıtlaSil
  6. Bigbang bitiyorum bu gruba şarkıları müthiş :) Bu şarkı favorim ya herkese tavsiye ediyorum dinlemeyenlere zorla dinletiyorum o başka ;)

    YanıtlaSil